BELÉPÉS
E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Belépés
KOSÁR
0 tétel: 0 Ft
HÍRLEVÉL
Feliratkozás
E-mail:
Küldés
TERMÉKKATEGÓRIÁK
VALUTA ÁRFOLYAMOK
1 EUR = 361.65 HUF
1 USD = 310.64 HUF
1 CHF = 337.8 HUF
Frissítve: 2021-10-21 11:30:03
Valuta:
ÁRLISTA LETÖLTÉS

Magunkról

 A Wilker Kft. működése a 90-es évek elején egy húsz négyzetméteres helyiségben kerti gép és teherautóautó-alkatrész bolt nyitásával indult. Az üzletben a nyitókészlet mellett hamarosan feltűntek a kerékpárok is a mára patinás nevet szerzett Wilker Kereskedőházban.

A kerékpárok megjelenésével kialakult az üzletben a több lábon állás, megszűnt az üzletben a szezonalitás, az évszakok változása egyre kevésbé befolyásolta az üzletmenetet. Ezt a lépéssort a terjeszkedés követte, részben az üzlet alapterületének növelése, részben pedig egy átgondolt stratégia alapján egy kiskereskedelmi hálózat kiépítése, az ország északi régiójában. A hálózatépítés nem történt másként, mint az első üzlet profiljának kialakításánál, vagyis fokozatosan bővíteni az árukínálatot: autóalkatrész, kerti gép majd kerékpár.

Természetesen a divatot nem hagyhatja figyelmen kívül a jó kereskedő, tehát tovább bővült a kínálat. A már kiépült üzletlánc boltjaiban megjelentek a test otthoni karbantartásának eszközei, a fitnesz-gépek és a kondicionáló sporteszközök. Mi sem természetesebb, hogy ha már két közlekedési eszköz forgalmazásába belevágott a vállalat, még egy nem akadály. Ez pedig a robogó volt, a városi közlekedés egyre népszerűbb járműve.

Tulajdonképpen a diverzifikálásnak azaz, több lábon állásnak e formája nem titok, sokan próbálkoztak hasonlóval, de nem mindenkinek sikerült. Tehát van még valami, ami sikeressé tette a céget. Ez nem más, mint a minőségi kiszolgálás és a minőségi árukínálat, amihez jó színvonalú szervizháttér tartozik.

Teljes árukínálat, amely a mezei kerékpároktól az extra igényeket is kielégítő minőségi gépekig terjed, csupán a váci, és a fóti üzletekben lelhető fel, de igény esetén 24 óra múlva bármelyik "vidéki" - Miskolc, Salgótarján, Jászberény- boltban átvehető. Nemcsak készpénzért szolgálják ki a vásárlót az üzletekben, hanem hitelt is igénybe vehetnek, 3-tól 36 hónapig terjedő részletfizetéssel.